Glavna navigacija
Saloni italijanske i španske keramike
Proizvodni asortiman

Uslovi korišćenja

Korišćenje usluga ovog sajta podrazumeva da prihvatate uslove i ograničenja korišćenja kao i sve izjave o odgovornosti vlasnika sajta i administratora. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, ne možete koristiti usluge sajta. Samim korišćenjem usluge, smatra se da Vi razumete i prihvatate sve pomenute naznake. Smatramo da od tog trenutka nadalje usluge koristite pod naznakama pravila i odredbama odgovornosti. Opšta pravila Opšta pravila sajta naglašavaju odgovornost prema pojedinim delovima sajta i moguće upotrebe podataka. Pravila se primenjuju na sve usluge i delove sajta. Da biste mogli da koristite usluge, prvo morate da prihvatite uslove korišćenja usluge. Ne možete koristiti usluge ako ne prihvatite uslove.

  • svi podaci na sajtu su dostupni posetiocima
  • prilikom porudžbine morate biti svesni pravila prodaje i pojedinačnih uslova za proizvod koji poručujete pre svega rok isporuke i način isporuke i biti saglasni tim uslovima pre samo porudžbine.
  • slike proizvoda nikako ne mogu da najdetaljnije i najvernije prenesu ustisak o samom proizvodu
  • neke slike proizvoda nisu konkretna slika proizvoda koji je u ponudi već to može biti slika istog proizvoda u jednoj dimenziji dok se nudi druga dimenzija istog proizvoda npr. kada ili tuš kabina. Takođe nekad slika kade u nadgradnoj varijanti može da služi kao opis ponude te iste kade u ugradnoj varijanti. U nazivu i opisu proizvoda stoji ono što se dobija prilikom porudzbine. Upotrebom sajta saglasni ste da vlasnik i administrator sajta nije odgovoran ako dođe do neke zabune prilikom upotrebe sajta. Za sve dodatne informacije o spornom proizvodu postoji kontakt na koji može biti prosleđeno pitanje.
  • cene na sajtu nisu zvanični cenovnik firme Bga keramika već se ažuriraju prilikom promene cena u zvaničnom cenovniku, tako da postoji mala mogućnost da neke cene na sajtu mogu biti netačne u datom momentu. Vlasnik sajta i administrator nisu odgovorni ukoliko se to desi prilikom upotrebe sajta, vlasnik zadržava pravo promene cena u svakom trenutku.
  • lični podaci ukoliko se koriste su zaštićeni i nisu javno objavljeni
  • vlasnik sajta ima pravo na izmene kataloga, sadržaja, cena, brisanje sadržaja i druge aktivnosti na sajtu
  • vlasnik sajta nije odgovoran za eventualne prekide i nedostupnost informacije preko ovog sajta i njegovih servisa
  • svi korisnici su automatski saglasni sa pravilima sajta
  • vlasnik sajta i administrator kao i provajder ne odgovaraju za rad bilo kog servisa sajta